Afdelingen

Ribbels
6 tot 8 jaar

Onze allerkleinste Chiroketjes kunnen terecht bij de Ribbels. We ontdekken nieuwe werelden en spelen de zotste spelletjes. Alle draken, superhelden, ijsprinsesjes en ruimtewezens zoeken beter dekking, want de 6 tot 8-jarigen nemen nu plaats op de troon van het fantasierijk! De (b)engeltjes van de kleinste groep spelen samen met alle trollen en kabouters van het land keileuke spelletjes. Ze mogen dan wel de kleinsten zijn, ze zijn toch al heel erg groot…
Zing mee met Rupsje Ribbel: https://www.youtube.com/watch?v=P2MWvE_wwj8

Speelclub
8 tot 10 jaar

De jongens en meisjes van de speelclub zijn klaar om een stap verder te gaan. Samen met de leiding gaan ze op zoek naar de grootste mysteries en maken ze zich klaar om een echte allesweter te worden. Dankzij de vele uitdagingen die ze op hun pad tegenkomen, worden ze de held die ze altijd al hoopten te zijn. Zijn jullie klaar voor een tocht vol groepsspelletjes, plezante liedjes en gekke opdrachten? Welkom bij de 8 tot 10-jarige feestvarkens.

Rakwi
10 tot 12 jaar

De 10- tot 12-jarigen hangen samen met hun rakwileiding de aap uit. Ze ravotten zich te pletter, klimmen in de hoogste bomen en winnen maar al te graag elk spannend bosspel. Soms maken ze de gekste kleiwezens en verkleden ze zich in minions, clowns of rocksterren. Regen en wind houden hen niet tegen om buiten te ravotten, het liefst springen ze zelfs in een grote plas om lekker vuil te worden. Rakwi’s zijn sterk in het verzamelen van speledingen, waarmee de leiding toffe spelen verzint.

Tito
12 tot 14 jaar

De tito’s (12-14) trekken eropuit met de fiets of met de trein om in één of andere stad een groot zoekspel te doen. Keihard ertegenaan gaan in een pleinspel en graag winnen, door tactiek of door snelheid. Stilvallen om te zwijmelen over een superster of om de laatste stand van zaken in voetballand te bespreken, hoort erbij. Ze schminken zich om het gekst voor een show en zomerse zondagen eindigen steevast in een waterfestijn. Kortom: typisch tito…

Keti
14 tot 16 jaar

De keti’s (14-16) trekken op avontuur, doen een driedaagse tocht in de natuur met rugzak en kompas of bouwen zelf een vlot om de rivier over te steken. Ze beulen zich af in een zelfverzonnen sport, of zetten hun lokaal volledig op z’n kop om het een nieuwe look te geven. Het zijn rasacteurs en het duurt vast niet lang voor hun eerste fotoroman verschijnt in een zelfuitgegeven ketiblad.

Aspi
16 tot 18jaar

De oudste rakkers van de bende maken zich stap voor stap klaar om later de overhand te kunnen nemen van de gepensionneerde leidingsploeg.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: