Informatie

WAT IS CHIRO

engels: https://chiro.be/sites/default/files/attachments/2018-09/2018%20oudersbrochure%20Engels.pdf

frans: https://chiro.be/sites/default/files/attachments/2018-09/2018%20oudersbrochure%20Frans.pdf

Bulgaars: https://chiro.be/sites/default/files/attachments/2018-09/2018%20oudersbrochure%20Bulgaars.pdf

Arabisch: https://chiro.be/sites/default/files/attachments/2018-01/2016_ouderbrochure_arabisch%20%282%29.pdf

Turks: https://chiro.be/sites/default/files/attachments/2018-09/2018%20oudersbrochure%20Turks.pdf

Hieronder vind je nuttige informatie over onze chirogroep.

Lokalen
We komen samen in de Parkschool in Vorst (Mysteriestraat 15, 1190 Vorst). Wandel door de grote blauwe poort naar de koer en je vindt ons wel. We beschikken ook over een huisje in het park waar we regelmatig samenkomen en onze spullen opbergen.

De chiro-activiteiten beginnen stipt om 14u00, dus wees er ietsjes vroeger, dan kan je nog een babbeltje maken met leiding en vrienden.

Na 15 lange jaren zoeken naar eigen lokalen zijn we (lees “de Chiro beroepskracht, de VGC & de gemeente”) nu toch ongeveer een beetje bezig onze LOKALEN-wens te verwezenlijken in Vorst.

Chirozondagen
De Chiro komt samen op zondag tussen 14u00 en 18u00.
Rechts op de webpagina’s kan je altijd de Chiro-Agenda vinden wanneer er wel en geen Chiro is en wanneer er andere activiteiten zijn (zoals chiro-weekends, fuiven, uitstapjes, gewestactiviteiten, eetfestijnen enz…)

4-uurtje
Iedere zondag nuttigen wij een 4-uurtje. Daarvoor krijg je een lekkere koek met een drankje bij. Dit is inbegrepen in het lidgeld.

De leiding
Iedereen van de leiding heeft cursus gevolgd bij de VGC of Chirojeugd Vlaanderen zelf en praktisch allen hebben een officieel attest (van gewone animator tot hoofd-animator, ja zelfs instructeurs in het jeugdwerk tellen we in ons midden) Op de leidingspagina’s kan je alle nuttige (en minder nuttige) info over de leidingsmensen terugvinden.

Lidgeld
Het lidgeld per jaar bedraagt €55. Daarmee betalen we de verzekering, spelmateriaal, (sommige) uitstapjes en de vieruurtjes. Het rekeningnummer is BE68 3631 3460 6334.

Verzekering
Wie zich bij ons aansluit en zijn lidgeld betaalt is volledig en zeer goed verzekerd via een nationale polis bij Chiro Nationaal (Nationaal overkoepelingsorgaan van alle Chiro’s in België). Meer informatie hierover vind je op de website van Chiro Nationaal zelf : www.chiro.be. Wie gewoon eens een zondagnamiddag mee komt spelen om te zien of hij/zij het leuk vind bij de Chiro is ook verzekerd. Maar als je blijft komen, dan moet je wel lidgeld betalen natuurlijk. Je kan dus zeker eens een vriendje of vriendinnetje meepakken naar de Chiro, zonder probleem!

Chiro H2O wordt mede mogelijk gemaakt dankzij subsidies van gemeente Vorst en de Vlaamse Gemeenschapscommissie.

logo gemeente vorst

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: